Telefontider

Måndag - Söndag

8-22

Adress

Instamedic Group AB

Tunagatan 32E

753 37 Uppsala

Org. nr. 559088-5306

Om Instamedic

Instamedic grundades under pandemin 2020 med målet att avlasta den svenska sjukvården. Vi har sedan dess breddat oss och inriktar oss nu även mot andra verksamheter. Vårt mål är att skapa en kundanpassad upplevelse som gör det så enkelt som möjligt för dig som kund att beställa. Därmed har vi skapat denna plattform där du kan göra beställningar på ett smidigt sätt och samtidigt kan kommunicera direkt med oss via chatt, mejl eller telefon – alla dagar i veckan. 

Vi erbjuder snabba leveranser (frakt inom 1-2 dagar) och i vissa fall även direkt utkörning (om du har din verksamhet i Stockholm, Uppsala eller närliggande områden). När du handlar hos oss kan du vara säker på två saker – att våra produkter är kvalitetssäkrade och att vi erbjuder en av marknadens lägsta priser. Om ni skulle ha några förslag på förbättringar vi kan göra, tveka inte att höra av er så ska vi se vad vi kan göra!

Kundanpassade lösningar

För oss står dina behov som kund i centrum. Vi skräddarsyr vårt produkterbjudande tillsammans med dig för att du ska få en så bra kundupplevelse som möjligt.

Kompetetiva priser

Vi erbjuder en av marknadens lägsta priser.

Snabba leveranser

Vi erbjuder kundanpassade leveranser, allt för att det ska passa ditt företags verksamhet. Vi strävar efter att leverera antingen samma dag eller dagen efter beställning.

Kvalitetssäkarade produkter

Alla våra produkter är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade av oss och våra samarbetspartners.